Снимка: БулфотоПолицай от Варна е задържан при получаване на подкуп.Това е 50-годишният

...
Снимка: БулфотоПолицай от Варна е задържан при получаване на подкуп.Това е 50-годишният
Коментари Харесай

Старши разследващ полицай от Варна е задържан при получаване на подкуп от 2000 лева

Снимка: Булфото

Полицай от Варна е задържан при получаване на рушвет.

Това е 50-годишният старши разследващ служител на реда с букви Л.Л., разгласи на брифинг окръжният прокурор на града Красимир Конов, предаде .

„ На 4-ти декември наши служители задържаха 50-годишен проверяващ служители на реда в миг на приемане на сума от 2000 лева С оглед на събраните досега доказателства могат да се вършат заключения, че тези пари са част от желана сума в размер на 10 000 лева През интервала декември 2019 година до декември 2020 година са получени и други 5000лв., които са част от общата сума ”, сподели той, написа chernomore.bg.

По думите му парите са били по отношение на искане на проверяващия служители на реда да води следствие по метод, който да е преференциален на даващия рушвет, с цел да бъде прекъснато наказателно произвеждане, по което даващият рушвет е бил заподозрян в осъществяване на закононарушение. 

„ Доказателствата все още сочат, че служителят на реда е работил самичък. Привлечен е като обвинен за две закононарушения: за рушвет посредством изнудване и за осъществена машинация - за това, че част от желаната сума би трябвало да бъде предоставена на прокурора по делото на следствия ”, сподели още Конов.

Директорът на Дирекция " Вътрешна сигурност " при МВР старши комисар Стефан Банков разяснява, че въпросният проверяващ служител на реда има 20 години стаж и до момента не е имал никакви прегрешения. Сигналът е бил подаден от изнудвания.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР